17.6 C
Athens

«Πέσιμο» στον Δ. Χατζηγεωργίου μετά το Περιστέρι – Παναθηναϊκός (vid)

Σοβαρό φραστικό επεισόδιο μετά τη λήξη του αγώνα του Περιστερίου κόντρα στον Παναθηναϊκό έλαβε χώρα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» ανάμεσα σε οπαδούς της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη και τον προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο το πώς ξεκίνησε ο συγκεκριμένος χαμός, το video που ανήρτησε χρήστης του twitter δείχνει έξαλλο τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου να απαντά φωνάζοντας σε κάποιον, με την έκταση του συμβάντος να μην παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς υπήρχε και αστυνομία στο σημείο.

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου απέφυγε να μεταφράσει το σημείο στις δηλώσεις του Φρανσίσκο στην ΕΡΤ όπου ο Γάλλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Παλεύουμε κόντρα στους διαιτητές». Κάτι που προφανώς είναι αντιδεοντολογικό και για το οποίο θα έπρεπε να κληθεί για εξηγήσεις από τα αρμόδια δημοσιογραφικά όργανα (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ).

«Για μένα είναι δουλειά», ανέφερε λίγη ώρα αργότερα ο Δ. Χατζηγεωργίου στο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε, απλώς το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Τελικά τι ακριβώς κάνει; Κάνει μεταδόσεις; Κάνει πολιτική όπως την περασμένη εβδομάδα; Καλό θα είναι να ενημερώσει τους Έλληνες φορολογούμενους από τους οποίους πληρώνεται εδώ και δεκαετίες όπως και όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

Χατζηγεωργίου on air: Δεν κάνω μετάδοση, κάνω πολιτική (vid)

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Φρανσίσκο και την απουσία… μετάφρασης στο κομμάτι που ο Γάλλος αναφέρεται στους διαιτητές:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς