16.4 C
Athens

Χατζηγεωργίου on air: Δεν κάνω μετάδοση, κάνω πολιτική (vid)

Η ήττα του Παναθηναϊκού από το Περιστέρι δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά (είναι η δεύτερη στη σεζόν για τους Πράσινους στο κλειστό «Α. Παπανδρέου») να κλέψει την παράσταση μπροστά στον κ. Δημήτρη Χατζηγεωργίου, τον προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ.

 

Συχνά-πυκνά κάποιο μικρόφωνο μπορεί να ξεχαστεί ανοιχτό κατά την ώρα της μετάδοσης.

Να μην πατηθεί ένα κουμπί (άνθρωποι είμαστε) και να ακούγεται ο εκάστοτε σπίκερ – εν προκειμένω κ. Χατζηγεωργίου την ώρα ενός τάιμ άουτ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα – να λέει με στόμφο: «Να ξέρεις δεν είναι μετάδοση αυτό που κάνω είναι πολιτική… Στο τέλος έχω πει στον Τσιάρα…».

Και εδώ προκύπτουν δύο ερωτήματα προς απάντηση. Αρχικά, ποιον κύριο Τσιάρα εννοεί ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ και δευτερευόντως, για ποιον λόγο κάνει πολιτική και όχι τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνει εξαρχής και για την οποία πληρώνεται εδώ και δεκαετίες από τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών;

Προφανώς και τα συγκεκριμένα ερωτήματα απαιτούν απαντήσεις και ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για την ΕΡΤ που πληρώνει ο ελληνικός λαός σε εποχές μεγάλης ακρίβειας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς