16.4 C
Athens

Το όμορφο παραμύθι του Ράντοκ στη Λούτον: Αγωνίστηκε σε όλες τις κατηγορίες μέχρι τη μεγάλη επιστροφή στην Premier League

Το όνομα του με χρυσά γράμματα έγραψε στην ιστορία της Λούτον ο Πέλι Ράντοκ.

Η Λούτον επικράτησε σε ένα συγκλονιστικό ματς στα πέναλτι της Κόβεντρι και επέστρεψε στην Premier League μετά από 11 χρονιά.

Κόβεντρι – Λούτον 1-1 (5-6 πεν.): Ιστορική επιστροφή στην Premier League μετά από 31 χρόνια (vid)

Σε αυτό το όμορφο ταξίδι γράφτηκε ακόμη ένα πιο όμορφο παραμύθι που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει. Ο Πέλι Ράντοκ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με έναν σύλλογο σε όλες τις κατηγορίες και φτάνει μαζί του ως την πρώτη.

Ο 29χρονος αμυντικός χαφ μετακόμισε στη Λούτον το 2013 και όταν αυτή αγωνιζόταν στη National League. Σημαντικός παράγοντας σε αυτή την όμορφη ιστορία που εκτυλίχθηκε όλα αυτά τα χρόνια είναι πως ο ποδοσφαιριστής είχε αποκτηθεί ως δανεικός από τη Γουέστ Χαμ.

Η Λούτον αποφάσισε να τον αποκτήσει μετά τον δανεισμό του ως κανονική μεταγραφή και αγωνίστηκε μαζί της στη League 2, τη League 1 και τη Championship. Aυτός τη δικαίωσε γράφοντας μαζί της το όμορφο παραμύθι που ολοκληρώθηκε με την άνοδο της ομάδας στην Premier League 10 χρόνια μετά.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Ράντοκ κατέγραψε συνολικά 366 εμφανίσεις, σκοράροντας 23 τέρματα και μοιράζοντας 34 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς