24.2 C
Athens

Ιμπαγάσα: Είναι κρίμα, θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς

Απογοητευμένος από τον τρόπο που έχασε η ομάδα του τη νίκη εμφανίστηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Ολυμπιακός β’ έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΑΕΚ Β’, με το τελικό 1-1 να αφήνει πικρία στους Ερυθρόλευκους.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ανέφερε στις δηλώσεις του πως η ομάδα του παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο στο πρώτο μέρος, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το γκολ που δέχθηκαν οι Ερυθρόλευκοι στο τελευταίο λεπτό, το οποίο τους στέρησε τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε την κατοχή, τη στιγμή που ο αντίπαλος είχε πέντε παίκτες στην άμυνά του. Είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, όπως ένα τετ α τετ που θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι. Στη συνέχεια η ΑΕΚ μας έκανε μία ευκαιρία και θα μπορούσε εκείνη να προηγηθεί στον αγώνα.

Σε γενικές γραμμές θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε καλά. Μας έλειπε η τελική πάσα, αλλά βρήκαμε το γκολ με τον Νίκολιτς, ύστερα από ωραία συνεργασία της ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Χάναμε εύκολα την μπάλα και δεν είχαμε εμείς την κατοχή. Οι αλλαγές δεν ήταν αυτό που θέλαμε, να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα όπως συνέβαινε σε προηγούμενα παιχνίδια. Είμαστε απογοητευμένοι από το γκολ που δεχτήκαμε στο τελευταίο λεπτό. Είναι κρίμα, διότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα για δύο εβδομάδες δεν θα έχουμε επίσημο παιχνίδι και πλέον μέσα από τις προπονήσεις θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε για τα δύο παιχνίδια που μένουν μέχρι το τέλος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς