15.9 C
Athens

Η αλήθεια του Σπανούλη για τον ΠΑΟ: «Ξέρουν πως να κερδίζουν βολές, γι’ αυτό βλέπουμε τόσο flopping»

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά και πλέον αρχίζει να χτίζει… παράδοση εντός έδρας κόντρα στον τραγικό Παναθηναϊκό, φέρνοντας τη σειρά των ημιτελικών της Basket League στο 1-1 το βράδυ του Σαββάτου.

Περιστέρι – Παναθηναϊκός 73-58: Κυριάρχησε η ομάδα του Σπανούλη, φαντάσματα στο παρκέ οι Πράσινοι (vid)

Οι Περιστεριώτες κυριάρχησαν στο παρκέ και πάρα την κάκιστη διαιτησία, που έκανε τα πάντα για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα των Πρασίνων, επικράτησαν με 15 πόντους και κάνουν όνειρα τελικού.

Στις δηλώσεις του ο Βασίλης Σπανούλης εστίασε κυρίως στην απόδοση και τον εγωισμό των παικτών του, ωστόσο επεσήμανε και μια μεγάλη αλήθεια των τελευταίων ετών σχετικά με τη μάστιγα του flopping και των ελεύθερων βολών, κυρίως όταν αγωνίζεται με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα είπε: “Θα ήθελα να μιλήσω για όλους… Βλέπουμε πολύ flopping στη σειρά από πολλούς παίκτες του Παναθηναϊκού γιατί είναι έμπειροι, ξέρουν να κερδίζουν φάουλ και βολές, είναι πανέξυπνοι. Πρέπει να το διαχειριστούμε και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς. Συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό. Σήμερα είναι σπουδαία μέρα για όλους, την πόλη, θα χαρούμε σήμερα και από αύριο θα συγκεντρωθούμε στο ματς της Τρίτης.

Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό για τον ανταγωνισμό που έδειξε, είναι μία μεγάλη ομάδα. Υπερβαίνουμε τις δυνατότητές μας, αλλά τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη και θέληση».

Το σημαντικό στοιχείο του ματς: «Για μένα το σημείο κλειδί ήταν αυτό που είδα στην προπόνηση. Ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε και είδαμε το βίντεο από το πρώτο παιχνίδι, που δεν ήταν αυτή η εικόνα που ταιριάζει στα παιδιά. Δεν έχουμε χάσει όλη τη χρονιά περισσότερα από ένα-δύο ματς στη σειρά. Έχω παίξει 20 χρόνια μπάσκετ και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Δείχνει χαρακτήρα και αυτό προσπαθώ να περάσω στην ομάδα. Να έχει χαρακτήρα νικητή και να αντιδράει.».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς