21.5 C
Athens

Πίστη στο πλάνο και ερυθρόλευκη απόβαση στο Κάουνας για το 4ο ευρωπαϊκό (vid)

Με οδηγό το 2/2 απέναντι στη φετινή Ρεάλ, όπλο την εμπειρία και τον κόσμο του που θα γεμίσει τη Zalgirio Arena από άκρη σε άκρη ο Ολυμπιακός βάζει πλώρη για την κατάκτηση της EuroLeague που θα αποτελεί το επιστέγασμα των κόπων και του υπέροχου πλάνου της σεζόν

Μετράει δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια με τη Ρεάλ στην κανονική περίοδο της EuroLeague, έχει δείξει ότι είναι πολύ ικανός για να κατακτήσει το τρόπαιο και ο Ολυμπιακός θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2013.

Με όπλο το πλάνο που τους οδήγησε μέχρι εδώ, με ομαδική δουλειά, ενέργεια στην περιφέρεια απέναντι στους έμπειρους αλλά… γερόλυκους του συνόλου του Τσους Ματέο και με βοήθειες πάνω στον ασταμάτητο και φορμαρισμένο Ταβάρες.

Το Σάββατο οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν για τελευταία φορά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Όπως ήταν λογικό η διάθεση ήταν ανεβασμένη μετά τη φοβερή εμφάνιση κόντρα στη Μονακό και η προσμονή για τον τελικό μεγάλη κάτι που διαπίστωσαν όσοι βρέθηκαν στη Zalgirio Arena και απλώς παρατήρησαν τα πρόσωπα των παικτών.

Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης θα συναντηθούν για τέταρτη φορά μεταξύ τους σε τελικό, με τη Βασίλισσα να έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα με 2-1 και να έχει τις κατακτήσεις επί ισπανικού εδάφους. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα πριν από 10 χρόνια έφτασε την κορυφή απέναντι στη Ρεάλ στο Λονδίνο και φιλοδοξεί να το επαναλάβει για να πανηγυρίσει τον 4ο ευρωπαϊκό τίτλο που αξίζει πέρα για πέρα!

ΘΥΡΑ 7: Πολεμάμε δίπλα στον Θρύλο για τη μεγάλη νίκη και κοκκινίζουμε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη

Θυμίζουμε πως το Κάουνας έχει κοκκινίσει εδώ και αρκετές μέρες ενώ την Κυριακή (21/5) ανήμερα των εθνικών εκλογών αναμένεται… απόβαση χιλιάδων φίλων του Ολυμπιακού που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 8.000 και να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα στη Zalgirio Arena!

Είναι πραγματικά πρωτοφανής ο χαμός που επικρατεί για την εκπληκτική ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και μιλάμε για μια πόλη δύσκολα προσβάσιμη και έναν μικρό και ακριβή προορισμό λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει σε καταλύματα και όχι μόνο.

ολυμπιακός - Μονακό

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς