17.7 C
Athens

Παροξυσμός στους οπαδούς του Ολυμπιακού για τον τελικό, φεύγουν άλλα 4 τσάρτερ για Κάουνας!

Αυτό θα πει πανδαιμόνιο: Κόκκινος πανικός στους οπαδούς των Ερυθρολεύκων ενόψει τελικού, έκαναν φτερά ακόμη 1.500 εισιτήρια και το βράδυ της Κυριακής η Zalgirio Arena θα θυμίζει ΣΕΦ στα καλύτερά του

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε με επικό τρόπο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Euroleague, όπου το βράδυ της Κυριακής (21/5, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους οπαδούς των Ερυθρολεύκων να δίνουν ο, τι έχουν για να χρυσό εισιτήριο.

Ο αποκλεισμός τόσο της Μονακό όσο και της Μπαρτσελόνα άνοιξε λίγες ακόμη θέσεις για τον κυριακάτικο τελικό, οι οποίες όμως εξαφανίστηκαν σε χρόνο – ρεκόρ από τους φιλάθλους των Πειραιωτών.

Η ερυθρόλευκη τρέλα τελικά πάει στο… Κάουνας με 4 γεμάτα τσάρτερ αλλά κι οπαδούς που επέλεξαν τις μεμονωμένες πτήσεις ώστε να στηρίξουν από κοντά την ομαδάρα του Μπαρτζώκα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός αναμένεται την Κυριακή να έχει στο πλευρό του συνολικά πάνω από 7.000 οπαδούς του, ζώντας ξανά στιγμές Βελιγραδίου! Πέντε χιλιάδες βρίσκονται ήδη στην πόλη της Λιθουανίας και σε αυτούς θα προστεθούν ακόμα 1.500 Έλληνες με φόντο το τέταρτο ευρωπαϊκό αστέρι στην θρυλική ιστορία του συλλόγου. Με μία λέξη: παροξυσμός!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς