15 C
Athens

Ελευθεριάδου: Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένες, εύχομαι η μπασκετική ομάδα να σηκώσει το 302ο τρόπαιο

Το 14ο πρωτάθλημα και 10ο διαδοχικό πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 10-5 της Βουλιαγμένης.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιορτάζει για ακόμη έναν τίτλο, με την ΠΑΕ να δίνει από τη μεριά της τα δικά της συγχαρητήρια.

Το Σαββατοκύριακο… τίτλων όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο μπασκετικός Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον τελικό του Final Four κόντρα στη Ρεάλ.

Σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις της και η Νικόλ Ελευθεριάδου, που μέσα στη χαρά της δεν ξέχασε να ευχηθεί στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα για αύριο (21/5).

Αναλυτικά:

«Σε αυτή τη σειρά, δείξαμε πάρα πολύ καλά στοιχεία, τα οποία θέλαμε να κρατήσουμε από την αρχή ως το τέλος, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένες, γιατί πήραμε το 301ο. Εύχομαι, αύριο, η ανδρική ομάδα μπάσκετ να πάρει το 302ο τρόπαιο».

Από την πλευρά της η Ελευθερία Πλευρίτου δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή για την ίδια να αγωνίζεται για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για άλλη μία μέρα, φέραμε μια κούπα εδώ. Τις προηγούμενες ημέρες, πήραν το πρωτάθλημα οι Άνδρες, εμείς πήραμε το 10ο σερί. Είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό. Η ομάδα είναι δυνατή για άλλη μια χρονιά! Εμείς οι τρεις αδερφές (σ.σ. Μαργαρίτα, Ελευθερία, Βασιλική) και η Χρυσή (σ.σ. Διαμαντοπούλου) είμαστε μέσα σε αυτά τα 10 σερί πρωταθλήματα. Είναι πολύ μεγάλη τιμή να παίζω σε αυτή την ομάδα! Πρωταγωνιστούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη».

H Ιωάννα Χυδηριώτη με τη σειρά της, έστειλε ήδη μήνυμα ενόψει της νέος σεζόν δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Είμαι πολύ χαρούμενη για την κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος, οι κόποι όλης της χρονιάς ανταμείφθηκαν. Παίξαμε συγκεντρωμένα και ομαδικά, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Το μυαλό μας είναι ήδη στην επόμενη χρονιά, όπου μόνος μας στόχος είναι να πρωταγωνιστήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς