17.7 C
Athens

«Έχουμε τη δουλειά που αρχίσαμε τον Οκτώβρη»: Η ομιλία Μπαρτζώκα στους παίκτες με φόντο το 4ο ευρωπαϊκό αστέρι (vid)

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε με μια ακόμη επική εμφάνιση στον τελικό της Euroleague, με τον κόουτς Μπαρτζώκα να κρατάει προσγειωμένους και προσηλωμένους στον μεγάλο στόχο τους παίκτες του μετά τη λήξη του ημιτελικού

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με επική εμφάνιση, ιδιαίτερα στην τρίτη περίοδο, το εμπόδιο της Μονακό και πλέον περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο μεγάλο τελικό της Κυριακής, (21/5, 20:00).

Ολυμπιακός – Μονακό 76-62: Θρυλικοί μάγκες πάτησαν τους Μονεγάσκους σαν κατσαρίδες! (vid)

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο υπήρχε ιδιαίτερη χαρά μετά την πρόκριση επί των Μονεγάσκων στα αποδυτήρια κάτι που προσπάθησε να μετριάσει ο κόουτς Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας τεχνικός φυσικά αποθέωσε τους παίκτες του, όμως τους παρακάλεσε να αφήσουν στην άκρη τους πανηγυρισμούς, καθώς έχουν μία δουλειά να τελειώσουν την ερχόμενη Κυριακή.

«Συγχαρητήρια για την ‘απάντησή’ σας στο δεύτερο ημίχρονο, αντιπροσωπεύσαμε την ομάδα μας, το κλαμπ και τους οπαδούς μας, με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα είκοσι λεπτά. Αυτό το τρίτο δεκάλεπτο που κυριαρχήσαμε, κερδίσαμε με 27-2, που είναι ρεκόρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Η άμυνα που παίξαμε που μας έδωσε αυτοπεποίθηση στην επίθεση, ήταν κάτι αξιοσημείωτο, πολύ αξιοσημείωτο. Σπουδαία δουλειά. Τώρα, ας ηρεμήσουμε, κανένας πανηγυρισμός σας παρακαλώ, έχουμε τη ‘δουλειά’ που αρχίσαμε νωρίς τον Οκτώβρη. Συγχαρητήρια παιδιά» ανέφερε συγκεκριμένα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς