22.6 C
Athens

Φρανκ: Το μέλλον του Τόνεϊ είναι στην Μπρέντφορντ

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, δήλωσε σήμερα (19/5) ότι είναι θετικός σχετικά με το μέλλον του Ιβάν Τόνεϊ στην ομάδα της Premier League, παρά τον οκτάμηνο αποκλεισμό του επιθετικού από το ποδόσφαιρο.

Ο Άγγλος επιθετικός είχε κατηγορηθεί για 262 παραβιάσεις του κανονισμού Ε8 της ομοσπονδίας για το διάστημα 25 Φεβρουαρίου 2017 ως 23 Ιανουαρίου του 2021 και εν τέλει απαλλάχθηκε μόνο για τις 30 εξ αυτών.

Η ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή αφού άκουσε την απολογία του παίκτη, ανακοίνωσε τις ποινές γνωστοποιώντας πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες ως τις 17 Ιανουαρίου 2024 ενώ έχει δικαίωμα να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του από τις 17 Σεπτεμβρίου 2023 (μετά το πέρας τεσσάρων μηνών).

Βαριά καμπάνα για Τόνεϊ: Οχτάμηνος αποκλεισμός για την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού

Ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Φρανκ, μίλησε για το μέλλον του ποδοσφαιριστή και τόνισε πως αυτό είναι στην Μπρέντφορντ.

Αναλυτικά:

«Το μέλλον του είναι με την Μπρέντφορντ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Ήμουν σε επαφή μαζί του. Είναι απογοητευμένος και λυπημένος για την κατάσταση. Περιμένουμε τις πληροφορίες για να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, τι του επιτρέπεται να κάνει, ειδικά για τους πρώτους τέσσερις μήνες. Ο Ιβάν είναι ένας ποδοσφαιριστής αλλά και ένας άνθρωπος που έχει οικογένεια και φίλους. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον υποστηρίξουμε. Θέλουμε να είμαστε εκεί για αυτόν, απλά θέλουμε να μάθουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς