22.4 C
Athens

Τόνεϊ για την τιμωρία του: «Είμαι απογοητευμένος, θα περιμένω το σκεπτικό»

O Ιβάν Τόνεϊ τοποθετήθηκε λίγη ώρα μετά την τιμωρία του με οχτάμηνο αποκλεισμό ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εμφανίστηκε απογοητευμένος.

Ο Άγγλος επιθετικός είχε κατηγορηθεί για 262 παραβιάσεις του κανονισμού Ε8 της ομοσπονδίας για το διάστημα 25 Φεβρουαρίου 2017 ως 23 Ιανουαρίου του 2021 και εν τέλει απαλλάχθηκε μόνο για τις 30 εξ αυτών.

Βαριά καμπάνα για Τόνεϊ: Οχτάμηνος αποκλεισμός για την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού

Η ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή αφού άκουσε την απολογία του παίκτη, ανακοίνωσε τις ποινές γνωστοποιώντας πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες ως τις 17 Ιανουαρίου 2024 ενώ έχει δικαίωμα να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του από τις 17 Σεπτεμβρίου 2023 (μετά το πέρας τεσσάρων μηνών).

Μετά την απόφαση, ο ποδοσφαιριστής της Μπέρντφορντ τοποθετήθηκε μέσω Instagram και ανέφερε πως θα περιμένει το σκεπτικό της απόφασης.

Αναλυτικά:

«Είμαι απογοητευμένος για το ότι δεν θα παίξω στους επόμενους οκτώ μήνες. Οι γραπτοί λόγοι για την απόφαση της Επιτροπής δεν έχουν ακόμα δημοσιευθεί, οπότε δεν θα κάνω κάποιο άλλο σχόλιο σε αυτό το σημείο, πέραν του να ευχαριστήσω την οικογένεια τους φίλους μου, την Μπρέντφορντ και τους φιλάθλους μας για τη συνεχή υποστήριξή τους, καθώς ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Τώρα επικεντρώνομαι στην επιστροφή στο παιχνίδι που αγαπώ τη νέα σεζόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς