18.6 C
Athens

Καραπαπάς: Δεν έχει παγκόσμιο προηγούμενο ο άθλος των 300 τίτλων

Περιχαρής και περήφανος μιλώντας για άθλο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Καραπαπάς μετά την κατάκτηση του 300ού τίτλου του συλλόγου

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από το πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού έφερε μία ιστορική στιγμή στους Πειραιώτες καθώς έφτασαν τους 300 τίτλους σε πέντε ομαδικά αθλήματα.

Ο Ολυμπιακός ξανά βασιλιάς της πισίνας: 37ο πρωτάθλημα στο πόλο ανδρών και… 300άρα στο σύνολο!

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς  που βρέθηκε στο γήπεδο, αναφέρθηκε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» για αυτή την επιτυχία, δείχνοντας την υπερηφάνεια του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όχι μόνο ο ποδοσφαιρικός αλλά και ο μπασκετικός είναι εδώ, όλος ο Ολυμπιακός ενωμένος. πανηγυρίζουμε μία μεγάλη μέρα για τον σύλλογο καθώς φτάσαμε τους 300 τίτλους σε ομαδικά αθλήματα. Δεν έχει παγκόσμιο προηγούμενο αυτός ο άθλος των 300 τίτλων. Είμαι πολύ χαρούμενος προσωπικά γιατί συνδέεται και η διοίκηση Μαρινάκη με περισσότερους από τους 125 τίτλους περίπου ως αιμοδότης σε αυτό το θαύμα του Ολυμπιακού οπότε είμαι διπλά υπερήφανος για αυτή την επιτυχία. Όλη η ερυθρόλευκη οικογένεια πανηγυρίζει αυτό το τρομερό επίτευγμα».

Παράλληλα για αυτή την επιτυχία μίλησε και ο Παναγιώτης Φασούλας:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα Ανδρών του πόλο του Ολυμπιακού. Το πόλο με το μπάσκετ έχουν αδερφική σχέση εδώ και χρόνια και πάντα τους παρακολουθούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς