18.9 C
Athens

Σε Βίλνιους και Κάουνας θα στηθούν… ερυθρόλευκες κάλπες

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους στο Κάουνας και να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές

Μπορεί η ημερομηνία διεξαγωγής του Final 4 της Euroleague να συμπίπτει με τις εθνικές εκλογές, ωστόσο η παρουσία του Ολυμπιακού στη Λιθουανία δε θα εμποδίσει όσους θελήσουν να ψηφίσουν, έστω και από απόσταση.

Περισσότεροι από 4.000 φίλοι των Ερυθρολεύκων αναμένεται να κάνουν το ταξίδι για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους να φτάσει ως την κατάκτηση του τροπαίου, βάφοντας κόκκινες τις εξέδρες της Zalgirio Arena, καθώς θα υπερέχουν συντριπτικά έναντι των οπαδών των άλλων ομάδων. Οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα είχαν στη διάθεσή τους 560 εισιτήρια, ενώ εκείνοι της Ρεάλ και της Μονακό δεν εξάντλησαν καν τα μαγικά χαρτάκια που τους αναλογούσαν, επιστρέφοντας τα υπόλοιπα στη διοργανώτρια αρχή.

Για τους ταξιδιώτες από Ελλάδα που θα θελήσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά την απουσία τους στη Λιθουανία, οι κάλπες θα στηθούν την παραμονή των εκλογών στη χώρα μας, δηλαδή το Σάββατο, 20 Μαΐου. Κάλπες θα υπάρχουν τόσο στο Κάουνας, την έδρα του Final 4 όσο και στο Βίλνιους, που θα φιλοξενήσει την πλειοψηφία των φίλων του Ολυμπιακού.

Με δεδομένο ότι η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί μία ημέρα μετά τον ημιτελικό ανάμεσα στο συγκρότημα του Μπαρτζώκα και τη Μονακό, οι ερυθρόλευκοι οπαδοί ελπίζουν πως η επόμενη μέρα θα βρει την ομάδα τους στον τελικό της Euroleague.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς