21.5 C
Athens

Μπαφές: Ελπίζουμε για περισσότερους από 4.000 φίλους του Ολυμπιακού στο Κάουνας

Ο αθλητικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε τις εκτιμήσεις για τον αριθμό των φίλων του συλλόγου που θα ταξιδέψουν στο Κάουνας για το Final Four

Ο Χρήστος Μπαφές τοποθετήθηκε στην ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ κι αποκάλυψε λεπτομέρειες αναφορικά με την παρουσία των φίλων της ομάδας στο Κάουνας για το Final Four.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός περιμένει περισσότερους από 4.000 φίλους ενώ τόνισε πως υπήρξαν 850 αιτήματα από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

 

«Είναι δύσκολο το εγχείρημα, έχοντας και μία εβδομάδα λιγότερη για προετοιμασία. Δεν θα έχουμε την περσινή εικόνα, όπου πολλοί φίλαθλοι πήραν το αμάξι τους και πήγαν στο Βελιγράδι. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε στο Κάουνας περισσότερους από 4.000 φιλάθλους στο πλευρά μας, αυτή είναι η εκτίμηση. Πριν την σειρά με την Φενέρ, είχαμε δώσει 2.500 εισιτήρια, στην πορεία ήρθαν ακόμα 700 εισιτήρια. Αλλά υπάρχει μία διαδικασία που οι φίλαθλοι βρίσκουν εισιτήρια από άλλους. Έχουμε 850 αιτήματα και από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο sporting director της ερυθρόλευκης ΚΑΕ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς