18 C
Athens

Εστορίλ – Αρούκα: Ο Ζοάο Καρβάλιο πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ της σεζόν! (vid)

Δείτε το απίθανο γκολ του Ζοάο Καρβάλιο κόντρα στην Αρούκα, το οποίο έκανε από την πρώτη στιγμή τους Πορτογάλους να αναρωτιούνται αν είναι το ωραιότερο της Liga Portugal στη φετινή σεζόν

Ο Ζοάο Καρβάλιο δεν είναι ένας γεννημένος σκόρερ. Απόψε όμως ο Πορτογάλος φαίνεται πως είχε βάλει σκοπό να πετύχει ένα γκολ και μάλιστα όσο πιο θεαματικό γίνεται.

Παίζοντας στην Εστορίλ από την αρχή της σεζόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε σκοράρει όλες κι όλες δυο φορές. Κόντρα στην Αρούκα όμως, η οποία ήθελε νίκη για να βρεθεί σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, ο Ζοάο Καρβάλιο έβαλε ένα από τα ωραιότερα γκολ της χρονιάς!

Η εικόνα των δανεικών του Ολυμπιακού και οι 7 που δύσκολα θα φορέσουν ξανά τα ερυθρόλευκα

Αρχικά επιχείρησε να το βάλει με απευθείας κόρνερ, δίνοντας απίθανα φάλτσα στην μπάλα η οποία κατέβηκε με τρομερή δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων…

Δείτε το δοκάρι από κόρνερ του Ζοάο Καρβάλιο:

Η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα δοκίμασε κάτι άλλο. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια μπροστά σε αυτό που πέτυχε, δείτε το τρομερό γκολ του Ζοάο Καρβάλιο και απολαύστε το ειδικά από το ριπλέι πίσω από την εστία, όπου γίνονται αντιληπτά τα φάλτσα αλλά και η ταχύτητα με την οποία η μπάλα πηγαίνει στο αριστερό «Γ»!

Η Εστορίλ νίκησε 2-0 με ένα ακόμα γκολ του Κασιάνο στο 94′ και κάπως έτσι επικύρωσε από σήμερα την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς