16.4 C
Athens

Υπογράφει στην εθνική Ουκρανίας ο Ρεμπρόφ, συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή στον Ολυμπιακό

Τα νέα δεδομένα στις επαφές του Ολυμπιακού με τον Ουκρανό τεχνικό, που όπως φαίνεται θα συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία με φόντο τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του - Ποιες οι επόμενες σκέψεις των Πειραιωτών

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν, με τους Ερυθρόλευκους να εξετάζουν με προσοχή και ακρίβεια όλες τις διαθέσιμες επιλογές τους έχοντας ανοίξει παράλληλα δίαυλο επικοινωνίας και με τον πολύπειρο Αντόνιο Κορδόν για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Αντόνιο Κορδόν, ο άνθρωπος που μπορεί να φέρει τον Ολυμπιακό ξανά στο σωστό δρόμο

Ο Σερτζέι Ρεμπρόφ είναι μια περίπτωση που εδώ και καιρό έχουν ξεχωρίσει στου Ρέντη, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Ουκρανός τεχνικός έχει ως προτεραιότητα την παραμονή στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Αΐν για δύο ακόμη χρονιά, κάτι που θα τού ανοίξει τον δρόμο και για την εθνική Ουκρανίας από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, πληροφορίες από τη χώρα του αναφέρουν ότι έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την εθνική ομάδα της χώρας του, παρά το υπαρκτό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την περίπτωσή του και την κουβέντα που έκαναν μαζί του πρόσφατα άνθρωποι των Πειραιωτών.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφεται στις άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που έχει στην ατζέντα του, ανάμεσά τους και μεγάλα ονόματα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πάντως να περιμένει και τη συμβουλή – συμβολή του νέου αθλητικού διευθυντή του συλλόγου (όταν αυτός βρεθεί κι αν εν τέλει είναι ο πολυπόθητος Κορδόν) για να πάρει την τελική του απόφαση. Για την ώρα, όλα είναι ανοιχτά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς