18.7 C
Athens

Η νύχτα έγινε μέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια: Η απονομή του 13ου πρωταθλήματος στην ΑΕΚ και η έκσταση παικτών και οπαδών

Η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για 13η φορά στην ιστορία της και όλος ο σύλλογος πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση σε μια φαντασμαγορική απονομή που είχε έντονο... λάτιν στοιχείο και ξεχωριστή αποθέωση σε Αλμέιδα και Αραούχο - Δείτε VIDEO

Το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια και η OPAP Arena κατακλύστηκε από χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ που περίμεναν να δουν την ομάδα τους να σηκώνει το 13ο πρωτάθλημα και πρώτο μετά από πέντε χρόνια.

Η αναμέτρηση με τον Βόλο αποδείχθηκε πως είχε… διαδικαστικό χαρακτήρα με την ΑΕΚ να επικρατεί εύκολα με 4-0 για να ξεκινήσουν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί εντός γηπέδου από παίκτες κι επιτελείο αλλά κι από τον κόσμο στις εξέδρες και τους χιλιάδες έξω από το νέο σπίτι της Ένωσης.

 

Ένα φαντασμαγορικό σόου με φωτορυθμικά ξεκίνησε από νωρίς και το τρόπαιο της Super League πήρε θέση στην εξέδρα που στήθηκε.

Στη συνέχεια οι παίκτες εμφανίστηκαν ένας ένας από τα αποδυτήρια μέσα σε ένα σύννεφο καπνού. Ανέβηκαν στο βάθρο και παρέλαβαν τα μετάλλιά τους από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Ασλανίδη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιώργο Κοσμά, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους χιλιάδες οπαδούς της Ένωσης.

Το γήπεδο σείστηκε όταν εμφανίστηκε με τις πατερίτσες ο Σέρχιο Αραούχο, ενώ τελευταίος εν μέσω ιαχών, μπήκε στο γήπεδο ο Ματίας Αλμέιδα, ο πρωτεργάτης της επιτυχίας. Ακολούθησαν οι συνεργάτες του και όλο το υπόλοιπο επιτελείο.

 

Είχε έρθει η ώρα της απονομής. Το τρόπαιο παρέδωσε στον Σέρχιο Αραούχο ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος. Ο Αργεντινός μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο το σήκωσαν ψηλά προς στον ουρανό. Το γήπεδο εξερράγη και η OPAP Arena πήρε φωτιά!

 

Ακολούθησε φυσικά ο γύρος του θριάμβου με τον Ματίας Αλμέιδα να κλέβει την παράσταση καθώς άναψε καπνογόνο και φυσικά αποθεώθηκε από τους παίκτες του που τον σήκωσαν στον αέρα.

Ο Αργεντινός προπονητής μάλιστα μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο πήγαν στον Δημήτρη Μελισσανίδη το τρόπαιο, με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να πανηγυρίζει κι εκείνος και στη συνέχεια να αναφέρεται στο επίτευγμα της ομάδας του σε συνέντευξη Τύπου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς