21.7 C
Athens

Τσιτσιπάς: Δεν νομίζω να έχω παίξει ξανά τόσο σύντομο ματς

Στο γεγονός πως το παιχνίδι του κόντρα στον Μπόρζες έγινε σε δύο διαφορετικές μέρες στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας πήρε σήμερα την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά της Ρώμης, καθώς το παιχνίδι του κόντρα στον Μπόρζες διακόπηκε χθες στη μέση εξαιτίας της βροχής.

Στο γεγονός αυτό στάθηκε ο Τσιτσιπάς, λέγοντας πως δεν νομίζει να έχει παίξει ξανά τόσο σύντομο παιχνίδι όσο το σημερινό.

Αναλυτικά:

«Δεν είναι συνηθισμένο να τελειώνεις ένα ματς που δεν έχει τελειώσει, να πηγαίνεις για ύπνο και να πρέπει να συνεχίσεις την επόμενη μέρα».

Πολύ διαφορετικές συνθήκες σήμερα, δε νομίζω να έχω παίξει ένα τόσο σύντομο ματς, κράτησε μόνο λίγα λεπτά. Ασυνήθιστο, αλλά η ποιότητα ήταν εκεί όταν χρειάστηκε να αποδώσω και τα δύο τελευταία γκέιμ ήταν μια πολύ καλή μάχη από μέρους μου».

Για το αν επηρεάστηκε από τις χθεσινές διακοπές λόγω της βροχής;

«Δεν με πείραξε και πολύ, ως αθλητής πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Συνέβη πριν μερικά χρόνια και απέναντι στον Νόβακ εδώ. Ήμουν προετοιμασμένος, ήξερα ότι η βροχή ήταν δυνατή, έβρεχε ακόμα και όταν παίζαμε.

Ήξερα ότι η πιθανότητα ήταν μικρή, αλλά προσπάθησα να το τελειώσω πριν μας σταματήσουν. Δεν έγινε, έπρεπε να συνεχίσω σήμερα. Ξαναέζησα το ματς ακόμα και όταν πήγα για ύπνο, για να το οραματιστώ για την επόμενη μέρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς