18 C
Athens

Ο Τσιτσιπάς νίκησε Μπόρζες και βροχή για την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Rome Masters

Με καθυστέρηση... 15 ωρών λόγω βροχής ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε τη δουλειά του κόντρα στον Νούνο Μπόρζες και έκλεισε θέση στην τρίτη φάση του τουρνουά της Ρώμης

Με φόρα από το βράδυ του Σαββάτου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Μπόρζες σε ματς που κράτησε.. δύο ημέρες λόγω βροχής και έδωσε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Rome Masters στον Έλληνα πρωταθλητή.

Η δράση στο Open της Ρώμης διακόπηκε πρόωρα αργά το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η βροχή που έπεφτε από το πρωί της ίδιας ημέρας ανάγκασε τους διοργανωτές να στείλουν τους αθλητές στα αποδυτήρια και να διακόψουν οριστικά τα παιχνίδια, ανάμεσά τους και αυτό που έδινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Πορτογάλο, Νούνο Μπόρζες.

Αυτή η εξέλιξη δεν εμπόδισε τον Στεφ από το να συνεχίσει με ίδιο και καλύτερο ρυθμό το μεσημέρι της Κυριακής (14/5) για να εξασφαλίζει με άνεση και στυλ την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά που φιλοξενείται στη Ρώμη.

Το Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Σονέγκο (No48) ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε 2-0 του Νισιόκα.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό από τη διοργάνωση μετά την ήττα με 2-0 από την Βοντρούσοβα.

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΜΠΟΡΖΕΣ 2-0 (6-3, 6-3).

 

 

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς