15 C
Athens

Παπαϊωάννου: Ευχαριστώ που δεν σταματήσατε να πιστεύετε στην οικογένεια της Λαμίας

Την ευχαρίστηση στον κόσμο της Λαμίας για τη στήριξη εξέφρασε μέσω ανάρτησης του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Η Λαμία επέστρεψε από την… κόλαση και αποσπώντας ισοπαλία (2-2) στην έδρα του Ιωνικού παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία. Οι φίλοι της ομάδας επιφύλαξαν εντυπωσιακή υποδοχή κατά την επιστροφή του συλλόγου στην πόλη της Φθιώτιδας και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου τους ευχαρίστησε μέσω μια ανάρτησης στα social media.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας ανέφερε μεταξύ άλλων πως τα λόγια είναι λίγα μπροστά στην αληθινή αγάπη και τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Λαμίας για αυτήν την εντυπωσιακή υποδοχή! Τα λόγια είναι λίγα μπροστά στην αληθινή αγάπη και την πραγματική στήριξη όλων όσων βρέθηκαν χθες αργά το βράδυ κοντά στην ομάδα που για ακόμη μια φορά μας χάρισε υπέροχες στιγμές! Σας ευχαριστώ προσωπικά την καθεμία και τον καθένα. Ζήτω συγγνώμη σε όσες κλήσεις ή μηνύματα δεν έχω ακόμη απαντήσει αλλά η χθεσινή βραδιά ήταν από τις πιο έντονες που έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια κοντά στην ομάδα!

Ήταν μια δύσκολη πορεία η φετινή που με σκληρή δουλειά και με υπομονή φθάσαμε στο στόχο μας!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μαζί με μένα, τους παίκτες και όλους στο προπονητικό team & στη διοίκηση δεν σταματήσατε να πιστεύετε σε αυτό που ανέκαθεν αποκαλώ ‘οικογένεια του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964’»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς