21.7 C
Athens

Αγώνας επιβίωσης για Ιωνικό και Λαμία: Τι χρειάζονται οι δύο αντίπαλοι για την παραμονή στη Super League

Μεγάλη μάχη απόψε το βράδυ στη Νίκαια μεταξύ των δύο ομάδων που παίζουν για την παραμονή τους στην Super League

Το ματς της ημέρας στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι άλλο από το Ιωνικός-Λαμία. Οι δύο αντίπαλοι κυριολεκτικά παίζουν για την επιβίωση τους στην Super League αφού μετά το πέρας των 90 λεπτών μια από τις δύο θα υποβιβαστεί στην Super League 2.

Ο Ιωνικός πηγαίνει σε αυτό το ματς μόνο για την νίκη, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει μια επιστροφή αυτή του Σεμπά, ενώ ο Λεωνίδας Βόκολος δεν ανακοίνωσε αποστολή. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευχέρεια δύο αποτελεσμάτων καθώς με ισοπαλία ή νίκη παραμένουν στην κατηγορία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο ΟΦΗ δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού, ενώ ο Ατρόμητος ταξιδεύει στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα. Τέλος ο Λεβαδειακός που υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Super League 2,αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με μια εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα κριτήρια κατάταξης
  • Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).
  • Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).
  • Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των playouts (20:00)
  • Ιωνικός – Λαμία / COSMOTE Sport 1
  • Παναιτωλικός – ΟΦΗ / COSMOTE Sport 2
  • Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα / NOVA Sports 4
  • Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος / NOVA Sports 2
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς