21.7 C
Athens

Σπανούλης: Είμαι περήφανος για τον Σλούκα, σε αυτόν θα έδινα κι εγώ την μπάλα

Ο ζωντανός θρύλος του Ολυμπιακού δήλωσε περήφανος για τη φετινή πορεία της αγαπημένης του ομάδας στην Ευρώπη και υπογράμμισε πως αν ήταν στη θέση του Μπαρτζώκα θα έδινε ξανά και ξανά την μπάλα στον Σλούκα για το τελευταίο σουτ

Στην εκπομπή “Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο” του Βαγγέλη Ιωάννου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Περιστερίου Βασίλης Σπανούλης και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία του Ολυμπιακού και την πρόκριση των Πειραιωτών στο Final-4 της Ευρωλίγκας για δεύτερη σερί χρονιά.

Ο πρώην παίκτης των Ερυθρολεύκων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την φετινή ομάδα, εξέφρασε την περηφάνια του ενώ στάθηκε στην ηγετική παρουσία του Κώστα Σλούκα στη σειρά με τη Φενέρ, που είχε ως αποκορύφωμα το ασύλληπτο buzzer-beater του στο game 3.

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός είπε:

“Ήμουν ευλογημένος που συμμετείχα στο Final-4 και μου μένουν αξέχαστες αυτές οι στιγμές. Έχω μιλήσει με τα παιδιά και με τον Σλούκα και με τον Παπανικολάου και είναι λογικό γιατί ήμουν πολλά χρόνια εκεί και έχω δεθεί μαζί τους ήμασταν σαν οικογένεια και η σχέση που είχαμε παραμένει.

Για το τι είπε στον Σλούκα μετά το buzzer beater στο 3ο παιχνίδι: “Του εξέφρασα τα συγχαρητήρια μου, του είπα πως αυτά είναι τα σουτ που μένουν στην ιστορία. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ίδιο και όλη του την πορεία. Και εμένα η επιλογή μου στην τελευταία φάση θα ήταν να δώσω την μπάλα στον Σλούκα.”

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς