24.3 C
Athens

«Ο Λουτσέσκου υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Αλ Αΐν»

Τον αντικαταστάτη του Σεργκέι Ρεμπρόφ αναζητά ήδη η διοίκηση της Αλ Αΐν και, σύμφωνα με ουκρανικά δημοσιεύματα, στη λίστα των υποψηφίων βρίσκεται και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Ουκρανοί, επικαλούμενες αραβικές πηγές, πέρα από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, βάζουν επίσης στο παιχνίδι τον πρώην τεχνικό της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο και τον Άλφρεντ Σρόιντερ, το όνομα του οποίου συνδέθηκε πρόσφατα με τον Ολυμπιακό.

«Η διοίκηση του συλλόγου από τα ΗΑΕ έχει ήδη αρχίσει να αναζητά τον αντικαταστάτη του Ουκρανού προπονητή για την επόμενη σεζόν, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Η σύντομη λίστα περιλαμβάνει τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο οποίος ήταν προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, τον πρώην τεχνικό του Άγιαξ, Άλφρεντ Σρόιντερ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Ρουμάνου εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, καθώς η πετυχημένη παρουσία του στη χώρα και τον πάγκο της Αλ Χιλάλ τον καθιστούν… περιζήτητο στις ομάδες των ΗΑΕ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς