21.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Θετικός να αναλάβει το καλοκαίρι ο Σρόιντερ αλλά όχι από τώρα

Ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ δέχεται πιέσεις για να αναλάβει άμεσα τον Ολυμπιακό, αλλά ο Άλφρεντ Σρόιντερ θέλει να περιμένει τη λήξη του πρωταθλήματος

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η πρώτη συνάντηση του Άλφρεντ Σρόιντερ με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο Ολλανδός προπονητής εμφανίστηκε θετικός στις συζητήσεις του να αναλάβει τους Ερυθρόλευκους με συμβόλαιο διετούς διάρκειας ωστόσο ο όρος που τέθηκε ξεκάθαρα εξ αρχής ήταν να σηκώσει μανίκια από τον Μάιο κι αφού ολοκληρωθεί η σεζόν.

Η πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να αναλάβει άμεσα – για τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν – ωστόσο ο Ολλανδός εμφανίστηκε αρνητικός και πλέον απομένει εκ νέου επικοινωνία του με τον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ώστε να διαπιστωθεί αν θα είναι εκείνος που θα αναλάβει να καθοδηγήσει τον σύλλογο στην επόμενη σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν στη λίστα τους κι άλλα ονόματα προπονητών που έχουν ξεχωρίσει.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Ο 50χρονος προπονητής εργάστηκε στην Τβέντε και στη Χόφενχάιμ και ακολούθως έγινε βοηθός του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα μέχρι την απόλυση του τελευταίου. Τον Ιανουάριο του 2022, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπριζ (22η αγωνιστική) και μέσα σε λίγους μήνες έβαλε… βόμβα κατακτώντας τον τίτλο και φέρνοντας τα πάνω κάτω όταν η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ φαινόταν βέβαιη πρωταθλήτρια.

Το περασμένο καλοκαίρι τον βρήκε στον πάγκο του Άγιαξ (είχε εργαστεί στο παρελθόν ως βοηθός του Έρικ Τεν Χαγκ) αλλά τον Ιανουάριο απολύθηκε καθώς οι πρωταθλητές Ολλανδίας σε 18 ματς στην Eredivisie είχαν εννέα νίκες, επτά ισοπαλίες και δύο ήττες. Το όνομά του έπαιξε για επιστροφή στην Μπριζ ενώ ακούστηκε και για τη Λιντς αλλά σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα δεν υπήρξε συμφωνία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς