22.9 C
Athens

Ανιγκό στους παίκτες: «Οφείλουμε να παίξουμε για την ιστορία μας, είστε στη μεγαλύτερη ομάδα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπενθύμισε στους ποδοσφαιριστές του ότι αγωνίζονται στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα κι οφείλουν να το δείξουν παίζοντας με πάθος για την ιστορία και την αξιοπρέπεια του συλλόγου

Ο Ζοζέ Ανιγκό θέλησε να υπογραμμίσει για ακόμα μια φορά τη σπουδαιότητα του ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό κι απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του επανέλαβε πως αγωνίζονται στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα που οφείλει να τα δίνει όλα για την ιστορία και την αξιοπρέπειά της.

Άλλωστε, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν πάση θυσία την 3η θέση όπου ανάλογα με το ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο, μπορεί να τους δώσει ένα καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο.

«Όλοι μας ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαστε ο Ολυμπιακός και στον Ολυμπιακό παίζουμε πάντα για τη νίκη. Εάν κάποιος είναι κουρασμένος ή δεν αισθάνεται καλά, να μου το πει για να μην παίξει. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας. Εμείς οφείλουμε να παίξουμε για τους εαυτούς μας, για την ομάδα μας, για την ιστορία μας, την αξιοπρέπειά μας και βέβαια πάνω απ’ όλα για τον κόσμο μας. Είστε στη μεγαλύτερη ομάδα. Δώστε τα όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του ο Γάλλος προπονητής για το ντέρμπι που θα δώσουν κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς