20.2 C
Athens

Νέο «όχι» από την αστυνομία της Κύπρου για τον τελικό κυπέλλου: «Για εμάς το θέμα έχει λήξει»

Άκυρο και από την κυπριακή αστυνομία για τελικό στο ΓΣΠ, ακόμα και στο ενδεχόμενο να διεξαχθεί το ματς χωρίς κόσμο

Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν έχει ενημερωθεί για το νέο αίτημα της ΕΠΟ και ξέκοψε για ακόμη μία φορά το ενδεχόμενο ο τελικός κυπέλλου να πραγματοποιηθεί στην Κύπρο.

Και η αναζήτηση συνεχίζεται. Η ΕΠΟ συνεχίζει να συγκεντρώνει αρνητικές απαντήσεις και η έδρα του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι για ακόμη μια φορά στον αέρα.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατέθεσε νέο αίτημα προς την Κύπρο για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου, αλλά η τοπική αστυνομία φρόντισε να το ξεκόψει αμέσως.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής Αστυνομίας στο «kerkida.net», έχει ενημερωθεί μόνο από τα ΜΜΕ για το θέμα, ωστόσο δεν αλλάζει κάτι καθώς η δική τους στάση παραμένει αρνητική, ακόμα και στο ενδεχόμενο να διεξαχθεί το ματς χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Επίσημα δεν έχουμε οποιοδήποτε τέτοιο αίτημα. Έχουμε ενημερωθεί από τα ΜΜΕ. Όμως πρέπει να πω ότι εμμένουμε στην αρχική μας απόφαση, στην οποία είχε ληφθεί και το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας χωρίς κόσμο. Η Αστυνομία είναι αρνητική. Το θέμα για μας έχει λήξει».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς