20.5 C
Athens

Νέο αίτημα της ΕΠΟ στην Κυπριακή Ομοσπονδία για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στην Κύπρο

Δεν υπάρχουν λόγια πλέον για το Δελφινάριο που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν μπορεί να βρει ένα γήπεδο για τη διοργάνωση του τελικού κυπέλλου

Νέο αίτημα για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο ΓΣΠ της Κύπρου κεκλεισμένων των θυρών απέστειλε η ΕΠΟ στην ΚΟΠ όπως αποκάλυψε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου είναι η 18η ή η 19η Μαΐου και προφανώς θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο αν το αίτημα γίνει αποδεκτό από ομοσπονδία και κυρίως από την αστυνομία που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Υπενθυμίζεται πως προκήρυξη αναφέρει ρητά – αφού υπάρχει ομάδα της Θεσσαλονίκης – πως ο τελικός πρέπει να γίνει στο Πανθεσσαλικό ή στο εξωτερικό. Ο Μπαλτάκος πλέον περιμένει από την κυπριακή ομοσπονδία – και προφανώς από την αστυνομία – το πράσινο φως ώστε το αίτημα να συζητηθεί τη Δευτέρα (8/5) στη σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ όταν και θα παρθούν οι αποφάσεις.

Θυμίζουμε πως όταν τέθηκε για πρώτη φορά το σενάριο του τελικού στην Κύπρο, η Ομοσπονδία φρόντισε να προχωρήσει σε ανακοινώσεις (!) πριν εξασφαλίσει το «οκ» από πλευράς της κυπριακής Αστυνομίας (η οποία ήταν αρνητική στην παρουσία κόσμου) με αποτέλεσμα να εκτεθεί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς