17.8 C
Athens

Οριστικό: Τη Δευτέρα (8/5) οι αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής

Το βράδυ της Δευτέρας (8/5) θα διεξαχθούν ταυτόχρονα οι αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ όπως ανακοίνωσε η Super League

Τη Δευτέρα (8/5) θα διεξαχθούν οριστικά οι αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής της Super League όπως ανακοινώθηκε από τη Λίγκα κατόπιν απόφασης του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη και της αναπληρώτριας προέδρου του Δ.Σ., Κάτιας Κοξένογλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως η απόφαση πάρθηκε σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ. Θυμίζουμε πως νωρίτερα ανακοινώθηκε η αναβολή της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (7/5). Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρείται από 29 κρούσματα κορωνοϊού και κατέθεσε αίτημα που έγινε αποδεκτό με απόφαση του προέδρου της Λίγκας.

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα 8/5/2023 και ώρα 21:00», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Δευτέρα 8/5

Βόλος – ΠΑΟΚ (21:00)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:00)

Άρης – ΑΕΚ (21:00)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς