19 C
Athens

Οριστικό: Αναβλήθηκε η αγωνιστική μετά τα κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό

Το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για αναβολή της αγωνιστικής λόγω διασποράς κορωνοϊού έγινε άμεσα αποδεκτό από τη Λίγκα κι έτσι την Κυριακή (7/5) δεν θα διεξαχθεί καμία αναμέτρηση

Η αναβολή της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ είναι πλέον επίσημη με απόφαση του προέδρου και της αναπληρώτριας προέδρου του Δ.Σ. όπως γνωστοποιήθηκε επίσημα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί έκτακτη σύσκεψη για το πρωί της Κυριακής (7/5) εν τέλει η απόφαση ήρθε αρκετά γρήγορα καθώς η Super League ανακοίνωσε την οριστική αναβολή της 9ης αγωνιστική των πλέι οφ.

Υπενθυμίζεται πως το αίτημα κατατέθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπειτα από τη μαζική διασπορά κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας και ως εκ τούτου αναβλήθηκαν και τα υπόλοιπα ματς που ήταν προγραμματισμένα για την ίδια ώρα.

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών που είχαν οριστεί για την 7η Μαΐου 2023 και ώρα 20:00», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα πραγματοποιηθεί η αγωνιστική κι αν τελικά θα γίνει μέσα στην εβδομάδα (π.χ. Τετάρτη).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς