24.5 C
Athens

Στον αέρα η 9η αγωνιστική των πλέι οφ: Αίτημα αναβολής του Παναθηναϊκού που έχει 24 κρούσματα κορωνοϊού!

Σοβαρότατος κίνδυνος αναβολής της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ μετά τα 24 κρούσματα covid που ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, αύριο στις 12 συνεδριάζει εκτάκτως το Δ.Σ. της Super League

Αίτημα αναβολής ολόκληρης της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League απέστειλε ο Παναθηναϊκός, καθώς στους Πράσινους υπάρχουν 24 (!) κρούσματα κορωνοϊού.

Όπως ανακοίνωσε η Super League, θα συνεδριάσει αύριο (7/5) στις 12:00 το μεσημέρι για να συζητηθεί το αίτημα των Πρασίνων. Αυτό σημαίνει πως η απόφαση θα παρθεί λίγες ώρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής, με τις ομάδες να μην ξέρουν αν θα αγωνιστούν.

Αναβολή ενός μόνο παιχνιδιού δεν μπορεί να γίνει για ευνόητους λόγους και ειδικά όταν τα ματς της αγωνιστικής είναι προγραμματισμένα διεξαχθούν την ίδια ώρα.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της Super League

«Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς