20.4 C
Athens

ΕΠΟ: Είμαστε αντιμέτωποι με οργανωμένη προσπάθεια παρεμπόδισης διεξαγωγής του τελικού

«Όσοι ευελπιστούν ότι θα πλήξουν την ΕΠΟ παρεμποδίζοντας την διεξαγωγή του τελικού, θα απογοητευθούν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις όπου ο Δήμος Λάρισας με ανακοίνωση του είπε οριστικό όχι στη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στη θεσσαλική πόλη, η ΕΠΟ τοποθετήθηκε στο θέμα, κάνοντας λόγο για συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης της διεξαγωγής του τελικού.

Ούτε στη Λάρισα: Μπλόκο του θεσσαλικού δήμου στον τελικό-παρωδία της ΕΠΟ

Πόλεμο νιώθει ότι δέχεται η ΕΠΟ μετά και από τη νέα αρνητική απάντηση που έλαβε για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, αυτή τη φορά από το Δήμο Λάρισας.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τόνισε πως όλο το φίλαθλο κοινό θα πρέπει να γνωρίζει πως υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης για τη διεξαγωγή του τελικού, ενώ αναφέρει επίσης πως θα απογοητευτούν όσοι θέλουν να την πλήξουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος γενικότερα, πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΕΠΟ είναι αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου με το πρόσχημα της οπαδικής βίας, για την οποία η ΕΠΟ ούτε ευθύνη έχει ούτε δυνατότητα παρέμβασης.

Τελευταίο παράδειγμα, η έκθεση της πυροσβεστικής Λάρισας για ελλείψεις στο γήπεδο ΑΕL FC ARENA, στο οποίο αγωνίζεται κανονικά η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, για το πρωτάθλημα SL2, χωρίς η Πυροσβεστική να αντιδρά, ενώ η Περιφέρεια χορηγεί κανονικά άδεια τέλεσης των αγώνων της ομάδας αυτής.

Θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την διεξαγωγή του Τελικού σε ουδέτερο γήπεδο και ακόμα και αν η προσπάθεια παρεμπόδισης συνεχισθεί, ο Τελικός σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθεί.

Όσοι ευελπιστούν ότι θα πλήξουν την ΕΠΟ παρεμποδίζοντας την διεξαγωγή του Τελικού, τελικά, θα απογοητευθούν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς