15 C
Athens

Ούτε στη Λάρισα: Μπλόκο του θεσσαλικού δήμου στον τελικό-παρωδία της ΕΠΟ

Με επιστολή του προς την ΕΠΟ, ο Δήμος της Λάρισας έβαλε οριστικό τέλος στο σενάριο διεξαγωγής του τελικού στην AEL FC Arena

Ταξιδιωτική εκπομπή θυμίζει η προσπάθεια της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, καθώς γυρνάει από πόλη σε πόλη χωρίς να μπορεί να βρει την έδρα του τελικού.

Τελευταίο πέρασμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ήταν η Λάρισα, καθώς υπήρχαν προχωρημένες συζητήσεις με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη για την παραχώρηση της AEL FC Arena.

Ωστόσο, ο Δήμαρχος της πόλης, Απόστολος Καλογιάννης, έβαλε οριστικό τέλος στις όποιες πιθανότητες υπήρχαν να διεξαχθεί ο τελικός στη Λάρισα, καθώς με επιστολή του τονίζει πως τελικός δεν γίνεται στη θεσσαλική πόλη ούτε κεκλεισμένων των θυρών.

Πόρτα στην ΕΠΟ και από τον Δήμο Λάρισας: «Ούτε εισιτήρια, ούτε οργανωμένοι στον τελικό Κυπέλλου»

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αντίθετος ο Δήμος Λαρισαίων στη διεξαγωγή του τελικού κυπέλου Ελλάδος στη Λάρισα

Απαντητική επιστολή Απ. Καλογιάννη στον πρόεδρο της ΕΠΟ

Την κατηγορηματική αντίθεση του Δήμου Λαρισαίων στη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλου Ελλάδας, στην πόλη της Λάρισας, ακόμα και εάν αυτό διεξαχθεί, κεκλεισμένων των θυρών και μόνο με την διανομή προσκλήσεων, εκφράζει ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης σε απαντητική επιστολή του προς τον πρόεδρο τη ΕΠΟ κ. Παν. Μπαλτάκο και τον εκτελεστικό διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Ιακ. Φιλιππούση.

Σημειώνεται ότι χθες Τρίτη 2 Μαϊου ο δήμαρχος έλαβε σχετική επιστολή από την ΕΠΟ και σήμερα Τετάρτη εστάλη η σχετική απάντηση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς