18 C
Athens

Περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής ο Σίνγκλετον

Οι νέες εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός, έδειξαν ότι έχει περικαρδίτιδα, ανεύρυσμα αορτής και συσσώρευση υγρού στον πνεύμονα

Τις νέες εξελίξεις στο ξαφνικό πρόβλημα υγείας του Κρις Σίνγκλετον μοιράστηκε η Αναντολού Εφές, την ώρα που ο παίκτης παραμένει στο νοσοκομείο.

Οι νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός έδειξαν ότι έχει περικαρδίτιδα, ανεύρυσμα αορτής και συσσώρευση υγρού στον πνεύμονα, χωρίς πάντως να έχει υποστεί έμφραγμα.

Ο 33χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, για τον οποίο η χρονιά πήρε πλέον τέλος, θα παραμείνει νοσηλευόμενος και η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Η ανακοίνωση της Εφές: «Έπειτα από ακτινολογικές και περαιτέρω καρδιολογικές εξετάσεις που έγιναν στον Κρις Σίνγκλετον, οι γιατροί διέγνωσαν περικαρδίτιδα και αμφίπλευρη υπεζωκοτική συλλογή στον αθλητή μας. Στις εξετάσεις παρατηρήθηκε ανεύρυσμα αορτής, αλλά δεν παρατηρήθηκε διαχωρισμός της στεφανιαίας αρτηρίας.

Η εξέταση και η νοσηλεία του αθλητή μας συνεχίζεται στο νοσοκομείο, όπου θα περάσει τη σημερινή ημέρα και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί αύριο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς