14.8 C
Athens

Σοκ στην Εφές: Στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος ο Κρις Σίνγκλετον

Ο Σίνγκλετον ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης

Στιγμές αγωνίας πέρασαν οι άνθρωποι της Ανατολού Εφές, καθώς ο Κρις Σίνγκλετον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος. Καθαρές οι πρώτες εξετάσεις του Αμερικανού.

Μετά το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα του Μπράιαν Ντάνστον, στην Ανατολού Εφές είχαν να αντιμετωπίσουν κι άλλες δύσκολες στιγμές. Όπως ενημέρωσε επίσημα η τουρκική ομάδα, ο Κρις Σίνγκλετον παραπονέθηκε για έντονους πόνους στο στήθος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στην ανακοίνωση της η πρωταθλήτρια Ευρώπης αναφέρει πως η στεφανιογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο 33χρονος φόργουορντ ήταν καθαρή, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Την ίδια ώρα δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει πως ο Αμερικανός υπέστη έμφραγμα, χωρίς όμως η είδηση να επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εφές αναφέρει:

«Η στεφανιογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Κρις Σίνγκλετον, σε εξέταση που υποβλήθηκε σήμερα έπειτα από πόνους στο στήθος, ήταν καθαρή. Ο παίκτης μας θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε εξετάσεις. Σε αυτό το διάστημα θα βρίσκεται υπό επιτήρηση και οποιαδήποτε εξέλιξη θα γίνει γνωστή από την ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς