16.7 C
Athens

Ιβάν Σαββίδης: Αθώος για το ντου, ένοχος για την οπλοφορία και «έκπτωση» 17 μηνών από το Εφετείο

Μετά από τόσα... εγκώμια από τους «μάρτυρες» Κομίνη και Δημητριάδη η ποινή του Ιβάν Σαββίδη για το ένοπλο ντου στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ μειώθηκε στους 8 μήνες και λίγο έλειψε να προταθεί ως υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης!

Από τους 25 μήνες που ήταν πρωτόδικα, η ποινή του Ιβάν Σαββίδη έπεσε στους 8 με αναστολή για την κατοχή όπλου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είδε την ποινή του να πέφτει σε δεύτερο βαθμό και να αθωώνεται από το Εφετείο για το ένοπλο ντου στην Τούμπα, αλλά να κρίνεται ένοχος για οπλοφορία.

 

Τον Φεβρουάριο του 2022 καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 25 μηνών με αναστολή και την Τρίτη (2/5) η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό με τον εισαγγελέα να προτείνει την αθώωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λαμβάνοντας υπόθεση και τις… υποστηρικτικές καταθέσεις από τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη και τον τότε αρχηγό της ΑΕΚ, Βασίλη Δημητριάδη που έκανε «κωλοτούμπα» σε σύγκριση με τα όσα είχε καταθέσει σε πρώτο βαθμό…

Μεταξύ κατεργαραίων… ειλικρίνεια: Ο Κομίνης αποθεώνει Ιβάν Σαββίδη στο Εφετείο και ο Δημητριάδης κάνει κωλοτούμπα!

Ο Ιβάν Σαββίδης αντιμετώπισε επίσης και την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας για την οποία κρίθηκε ένοχος, με την τελική ποινή να ανέρχεται στους 8 μήνες με αναστολή από τους 25 που ήταν πρωτόδικα. Αθωώθηκε εκτός από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Λούμπος Μίχελ.

Οι δυο άνδρες δεν παρέστησαν στη δίκη αλλά εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιους δικηγόρους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς