14.3 C
Athens

Ανιγκό: Δεν είναι ποτέ καλό το άδειο γήπεδο για καμιά ομάδα, έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η ομάδα του κέρδισε σε αυτοπεποίθηση και υπογράμμισε πως δεν είναι ποτέ καλό μια ομάδα να αγωνίζεται σε άδειο γήπεδο

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε με πεντάρα κόντρα στον Βόλο και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο διαδοχικές ήττες.

Μαζί με την επιστροφή στις νίκες όμως οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν και στις… δηλώσεις αφού εδώ και δύο αγωνιστικές και μετά τις ήττες από ΑΕΚ και Άρη δεν θέλησαν να τοποθετηθούν. Ο Ζοζέ Ανιγκό υποστήριξε πως η ομάδα του πήρε αυτοπεποίθηση με το 5-0 επί του Βόλου.

«Είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη μας με το Βόλο, είχαμε ανάγκη μία τέτοια αντίδραση και αυτό περιμέναμε να δούμε. Θέλαμε να επιστρέψουμε μετά από τις συνεχόμενες ήττες που είχαμε. Επιστρέψαμε στις νίκες και κερδίσαμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Για την εβδομάδα που έρχεται, απέναντι στον Παναθηναϊκό δε θα έχουμε τον κόσμο μας. Δεν είναι ποτέ καλό για καμία ομάδα να παίζει σε άδειο γήπεδο, έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας. Οι παίκτες μας, εμείς, ο σύλλογος, όλοι θέλουμε το γήπεδο γεμάτο. Αναφορικά με τον αγώνα με την ΑΕΚ αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να είμαστε καλύτεροι από την τελευταία φορά που αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ», υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο Γάλλος προπονητής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς