20.5 C
Athens

Ολυμπιακός – Βόλος 5-0: Οι Ερυθρόλευκοι το διασκέδασαν μπροστά σε άδειες εξέδρες (hls)

Ο Ολυμπιακός ήταν κεφάτος παρά τη μικρή παρουσία κόσμου στις κερκίδες, ενώ η επιστροφή του Ανδρέα Ντόη συνοδεύτηκε με το πρώτο επαγγελματικό γκολ της καριέρας του

Η εικόνα στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» αποτύπωνε με εύγλωττο τρόπο την απογοήτευση των οπαδών του Ολυμπιακού για την κάκιστη πορεία της ομάδας τους, που κορυφώθηκε στα πλέι οφ. Αυτοί οι λιγοστοί ωστόσο που προτίμησαν να περάσουν το βράδυ τους στο Φάληρο σίγουρα αποζημιώθηκαν απ’ όσα είδαν.

Οι παίκτες του Ανιγκό εμφανίστηκαν ιδιαιτέρως κεφάτοι, ίσως και αποφασισμένοι να κάνουν πράξη αυτό που ζήτησε ο Γάλλος στις δηλώσεις του την Παρασκευή: Να κλείσει μια κακή χρονιά με «κανονικό» τρόπο. Αν το αποψινό ματς κόντρα στον Βόλο ήταν το τελευταίο φετινό ματς με κόσμο στο Καραϊσκάκη, ένεκα της τιμωρίας των δυο αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στους Ερυθρόλευκους σε πρώτο βαθμό, τότε ο αποχαιρετισμός στους λίγους που έσπευσαν στο γήπεδο ήταν ο ενδεδειγμένος.

Στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προηγούταν ήδη με 3-0 και το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι διπλάσιο. Ο Ανδρέας Ντόη πέτυχε το παρθενικό του γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο με ένα πολύ ωραίο τελείωμα από φάουλ του Φορτούνη (19′), ο Κασάμι έκανε το 2-0 στο 25′ και ο Πεπ Μπιέλ τελείωσε με δύναμη μια ακόμη ασίστ του Φορτούνη με τη λήξη του 45λεπτου.

Έχοντας καθαρίσει το ματς από νωρίς, οι παίκτες του Ανιγκό δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο δεύτερο μέρος. Ο καυτός Σεντρίκ Μπακαμπού πέτυχε το 18ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα για το 4-0 (61′), ενώ στο 69′ ήταν η ώρα του Ελ Αραμπί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 5-0 αξιοποιώντας με ένα απλό τσίμπημα την ασίστ του Μασούρα.

Οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται πλέον για τα τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια που απομένουν, κάνοντας την αρχή την Τετάρτη στην OPAP Arena και στη συνέχεια περιμένοντας τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο Φάληρο. Πιθανότατα σε άδειο Καραϊσκάκη, αν δεν πέσει εντελώς η τιμωρία των δυο αγωνιστικών…

Διαιτητής: Περράκης Κωνσταντίνος

Κίτρινες: –

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ραμόν, Εμβιλά (68΄ Σαμασέκου), Κασάμι, Μπιέλ (80΄ Μπουτούτσι), Βαλμπουενά (68΄ Βρουσάι), Φορτούνης (67΄ Μασούρας), Μπακαμπού (67΄ Ελ Αραμπί)

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Τάχατος, Πίρινεν, Σιέλης (46΄ Ασλανίδης), Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης (74΄ Κάτσε), Ντέλετιτς, Γκάγι (46΄ Λούνα), Τσιρίνος (63΄ Οικονομόπουλος), Πιρές (46΄ Άλχο)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς