20.7 C
Athens

Ατζέντης Μαντζούκα: «Μόνο ένας ηγέτης θα αντιδρούσε όπως εσύ»

Ο Ντουέιν Μπέικον αποκάλυψε πως χτύπησε τον Λευτέρη Μαντζούκα σε προπόνηση του Παναθηναϊκού κι αυτό το πειθαρχικό παράπτωμα τον οδήγησε στην έξοδο από τον σύλλογο.

Ο ατζέντης του 20χρονου διεθνή Έλληνα αθλητή έπλεξε το εγκώμιο του παίκτη του τονίζοντας πως το μέλλον του ανήκει και παρά την υψηλή πίεση, έχει βρει τον ρόλο του και είναι γεννημένος ηγέτης.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Μάριος Ολύμπιος: «Δεν είσαι ακόμα 20 ετών και παίζεις με ρόλο στον Παναθηναϊκό. Έχεις να διαχειριστείς μεγάλη πίεση απέναντι στον εαυτό σου, απέναντι στους ανθρώπους που σε πίστεψαν και σε έκαναν επαγγελματία από 17 ετών. Παράλληλα, το αίμα σου βράζει, αλλά ακόμη και τότε φέρεσαι επαγγελματικά και δεν κάνεις το εύκολο, δεν χτυπάς πίσω, αλλά αποχωρείς περήφανα για το καλό της ομάδας και το καλό όλων. Λευτέρη Μαντζούκα, είμαι μόνο περήφανος για εσένα και είναι τιμή μου που σε εκπροσωπώ. Είσαι γεννημένος ηγέτης, γιατί μόνο ένας ηγέτης θα αντιδρούσε όπως εσύ. Μπράβο σου. Το μέλλον σου ανήκει»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς