20.9 C
Athens

Σοκαριστικές καταγγελίες Μπέικον: Χτύπησα τον Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε, μας απείλησαν στα αποδυτήρια και έβαλαν μπράβους στα σπίτια μας

Δείτε τις σοκαριστικές καταγγελίες του Ντουέιν Μπέικον για απειλές στα αποδυτήρια και μπράβους με εντολή «να του σπάσουν τα πόδια αν φύγει»

Ο Ντουέιν Μπέικον αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό εδώ και μερικές μέρες. Ο Αμερικανός είχε υποσχεθεί ότι θα δώσει και τη δική του εκδοχή στα γεγονότα και πράγματι η εκδοχή του είναι σοκαριστική.

Τώρα ο Ολυμπιακός είναι (ξανά) αουτσάιντερ: Η αδικία των πλέι οφ και μια ήττα που μπορεί να αποδειχθεί λυτρωτική

Ο πρώην πια παίκτης των Πρασίνων παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον Μαντζούκα «επειδή με προκάλεσε», ενώ αποκάλυψε πως στα αποδυτήρια τον απείλησαν άνθρωποι του Παναθηναϊκού και πως υπήρχαν μπράβοι έξω από το σπίτι το δικό του, του Πάρις Λι και του Ντέρικ Γουίλιαμς με την εντολή «να του σπάσουν τα πόδια αν φύγει»!

Διαβάστε μερικές από τις απίστευτες καταγγελίες του Ντουέιν Μπέικον και δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις του

 

«Είχα μέσο όρο 17 πόντους ανά παιχνίδι, το μεγαλύτερο ποσοστό στην ομάδα. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Πέρασα πολλές περίεργες καταστάσεις οπότε δε με νοιάζει καθόλου που γυρίζω σπίτι μου νωρίτερα αφού εξακολουθώ να παίρνω τα χρήματά μου. Πείτε στους Έλληνες δημοσιογράφους να το γράψουν αυτό.

Έβαλαν τέσσερις μπράβους έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια αν φύγω. Όλα αυτά επειδή χάσαμε το παιχνίδι, λες και ήταν μόνο δικό μου λάθος, όχι ολόκληρης της ομάδας. Ήρθαν στα αποδυτήρια και τα έλεγαν αυτά, απειλώντας μας και έβαλαν μπράβους έξω από το σπίτι το δικό μου, του Πάρις Λι και του Ντέρικ Γουίλιαμς. Εγώ όμως ήμουν εκεί, να παίζω ακόμα και με τους τραυματισμούς μου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς