23.4 C
Athens

ΚΑΕ Παναθηναϊκός για Μπέικον: «Προσπαθούσαμε να τον προστατεύσουμε, δεν χωρά στον ΠΑΟ όποιος δεν σέβεται τις αξίες μας»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποστηρίζει πως ο Μπέικον «δεν σεβάστηκε τις αξίες του συλλόγου» και τονίζει πως «προσπαθούσε να τον προστατεύσει» χωρίς να σχολιάσει τίποτα στα όσα καταγγέλλει ο Αμερικανός για μπράβους και απειλές

Ο Ντουέιν Μπέικον αποκάλυψε πως χτύπησε τον Λευτέρη Μαντζούκα ενώ προχώρησε σε σοβαρότατες καταγγελίες για απειλές στα αποδυτήρια και μπράβους με εντολή «να του σπάσουν τα πόδια αν φύγει».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη θέση της θέλησε να «απαντήσει» στα όσα σοβαρά κατήγγειλε ο Αμερικανός πρώην παίκτης της, φροντίζοντας – αναμενόμενα – να του επιρρίψει ευθύνες για τα πάντα και… διπλωματικά να αποφύγει να σχολιάσει όσα αναφέρθηκαν περί «μπράβων».

Σοκαριστικές καταγγελίες Μπέικον: Χτύπησα τον Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε, μας απείλησαν στα αποδυτήρια και έβαλαν μπράβους στα σπίτια μας

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη θέση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Για μήνες προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε τον ίδιο αλλά και τη φήμη της ομάδας από όσα ανήκουστα συνέβαιναν. Δυστυχώς, όμως, αναγκαστήκαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με έναν άνθρωπο που δε σεβάστηκε ποτέ την ομάδα, τους κανόνες και τα αποδυτήριά της.

Σε μια ομάδα υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί για ξενύχτια, κατανάλωση αλκοόλ, ουσιών, ωράρια, συμπεριφορές, βιαιοπραγίες και όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά της.

Στον Παναθηναϊκό και στις αξίες του δεν χώρα κανείς που δεν τα σέβεται. Κλείνοντας, ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν θα μπούμε σε αναλυτικές λεπτομέρειες από σεβασμό σε οποιονδήποτε έχει περάσει από την οικογένεια του Συλλόγου»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς