20.5 C
Athens

Ίντερ – Λάτσιο 3-1: Ανατροπή τετράδας για τους Νερατζούρι και… πάρτι στους δρόμους της Νάπολης (hls)

Η Ίντερ επικράτησε με ανατροπή της Λάτσιο και έκανε δώρο στη Νάπολι, η οποία με νίκη κόντρα στη Σαλερνιτάνα εξασφαλίζει μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Με μία μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά η Ίντερ επικράτησε με 3-1 της Λάτσιο και έστησε…. πάρτι τίτλου στους δρόμους της Νάπολης, αφού με νίκη κόντρα στη Σαλερνιτάνα οι Παρτενοπέι εξασφαλίζουν και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν καθοριστικό για τη μάχη της εξόδου στο Champions League της νέας σεζόν και όχι μόνο… αφού η Νάπολι είχε στραμμένο το βλέμμα της στο παιχνίδι. Κι αυτό γιατί οι Παρτενοπέι ήθελαν ήττα των Ρωμαίων για να σφραγίσουν με νίκη κόντρα στη Σαλερνιτάνα και μαθηματικά τον τίτλο του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η ήττα ήρθε και το μόνο που απομένει είναι οι ποδοσφαιριστές του Λουτσιάνο Σπαλέτι να κάνουν τη δουλειά τους σε λίγη ώρα (16:00) από τώρα και να στεφθούν πρωταθλητές Ιταλίας.

Για να έρθει όμως αυτό το αποτέλεσμα έπρεπε η Ίντερ να κάνει μια τεράστια ανατροπή, καθώς η Λάτσιο βρισκόταν μπροστά στο σκορ από το 30′ χάρη σε τέρμα του Φελίπε Άντερσον.

Οι Νερατζούρι ήταν καλύτεροι σε όλο το διάστημα του αγώνα, έχασαν ευκαιρίες, αλλά ένα ξέσπασμα στο τέλος τους χάρισε τη νίκη. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες άνοιξε τον δρόμο για τη μεγάλη ανατροπή ισοφαρίζοντας στο 78′, με τον Γκόζενς να βάζει τους γηπεδούχους πέντε λεπτά αργότερα μπροστά στο σκορ.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αργεντινός επιθετικός στο 90′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι. Η Ίντερ με τη νίκη της αυτή ανέβηκε στην 4η θέση με 57 βαθμούς και βρίσκεται 2 πίσω από την 3η Γιουβέντους και 4 από τη Λάτσιο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 32ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 28/4

Λέτσε – Ουντινέζε 1-0 (62′ πεν. Στρεφέτσα)

 

Σπέτσια – Μόντσα 0-2 (21′ Τσουρία, 90+3′ Αουγκούστο)

 

Σάββατο 29/4

Ρόμα – Μίλαν 1-1 (90+4′ Έιμπραχαμ / 90+7′ Σαλεμάκερς)

 

Τορίνο – Αταλάντα 1-2 (75′ Σανάμπρια / 34′ Τζαπακόστα, 88′ Σαπάτα)

 

Κυριακή 30/4

Ίντερ – Λάτσιο 3-1 (78′, 90′ Μαρτίνες, 83′ Γκόζενς / 30′ Άντερσον)

 

Νάπολι – Σαλερνιτάνα (16:00)

Κρεμονέζε – Βερόνα (16:00)

Σασουόλο – Έμπολι (16:00)

Φιορεντίνα – Σαμπντόρια (16:00)

Μπολόνια – Γιουβέντους (21:45)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς