14.3 C
Athens

Μορέιρα: Περίμενα καιρό για αυτό το γκολ

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε και τη σημαντική νίκη κόντρα στον Ιωνικό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μορέιρα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τεράστιο διπλό στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό και έκανε μεγάλο άλμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Χρυσός σκόρερ ο Μορέιρα, που όπως τόνισε περίμενε καιρό αυτό το γκολ μιας και ήταν το πρώτο του στη χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρώτο του φετινό γκολ: «Περίμενα πολύ καιρό γι’ αυτό το γκολ. Έπαιξα όλα τα παιχνίδια και έχασε μόνο με τον Παναιτωλικό που είχα κάρτες. Περίμενα καιρό και είναι ένα σημαντικό γκολ για την ομάδα, την πόλη και τους στόχους μας».

Για την πρώτη νίκη του ΠΑΣ μετά από 17 παιχνίδια στη Νεάπολη: «Ναι το γνώριζα ότι δεν είχαμε νίκη. Είμαι εδώ 2 χρόνια και είναι η πρώτη φορά κιόλας που κερδίζουμε εδώ στην Αθήνα. Είναι πολύ σημαντικό για μας και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτήν τη νίκη, γιατί περίμενα πολύ καιρό. Πρέπει να συνεχίσουμε στα δύο τελευταία ματς και να δώσουμε τα πάντα για την ομάδα».

Για τη μεγάλη νίκη, αλλά και τους δύο τελικούς που απομένουν: «Το γνωρίζουμε, παίζουμε τώρα με τον Αστέρα Τρίπολης, παίζουμε στην έδρα μας και είναι σημαντικό να νικήσουμε και αυτό το παιχνίδι. Αν νικήσουμε θα μείνουμε στην κατηγορία. Πρέπει να προπονηθούμε σκληρά αυτήν την εβδομάδα και να νικήσουμε τον Αστέρα».

Για το που αφιερώνει το γκολ: «Στην ομάδα μου, γιατί παλέψαμε πολύ σκληρά γι’ αυτήν τη νίκη. Επίσης στον κ. Στάικο που μου δείχνει πολύ εμπιστοσύνη με βάζει στα παιχνίδια ακόμα κι αν κάποιες φορές δεν πάω πολύ καλά. Και τέλος στον κόσμο μας που μας βοηθάει και έρχεται όπου μπορεί. Θυμάμαι ακόμα που είχαν έρθει στη Λιβαδειά και έβλεπαν το ματς από το βουνό. Δεν το ξεχνάμε αυτό, γι’ αυτό και τους αφιερώνουμε τη νίκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς