21 C
Athens

Γιασικεβίτσιους: Δεν θα μιλήσω για τις ποινές της EuroLeague γιατί θα με γράψουν οι εφημερίδες

Με ένα καυστικό σχόλιο ο Σάρας Γιασικεβίτσιους απέφυγε να απαντήσει για τις ποινές που επέβαλε η EuroLeague για τα όσα έγιναν στο Game 2 ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρτιζάν για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η EuroLeague έριξε στα μαλακά τον Γιαμπουσέλε και τους άλλους εμπλεκόμενους στα έκτροπα του Ρεάλ – Παρτιζάν!

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ έζησε πρωτόγνωρα πράγματα το βράδυ της Πέμπτης (27/4), αφού το Game 2 της Ρεάλ με την Παρτιζάν για τα πλέι οφ της EuroLeague στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σάρας Γιασικεβίτσιους, τόνισε πως όλα αυτά που έγιναν ήταν σοκαριστικά, ενώ απέφυγε να σχολιάσεις τις ποινές που επιβλήθηκαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον άγριο καβγά στη Μαδρίτη: «Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Φυσικά, είναι ένα σοκ όταν κάθεσαι στο ξενοδοχείο και παρακολουθείς ήσυχος έναν αγώνα και ξαφνικά σηκώνεσαι όρθιος και περπατάς πάνω – κάτω κρατώντας το κεφάλι σου. Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα και θα γραφτούν στην ιστορία της λίγκας. Δεν έχουν θέση στο μπάσκετ, αλλά μερικές φορές συμβαίνουν.

Έχω δει παρόμοια περιστατικά, αλλά νομίζω ότι στην Ευρωλίγκα πρόκειται για το καλύτερο μποξ στην ιστορία!».

Για τις ποινές της Euroleague: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα. Θα πρέπει να καταλάβετε την κατάσταση με την Μαδρίτη. Απλώς δε θέλω να βρίσκομαι στα δημοσιεύματα του Τύπου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς