17.2 C
Athens

Δήμαρχος Λάρισας: Δεν θα αφήσουμε να αποφασίσουν ερήμην της πόλης και να κάνουν οι οπαδοί ό,τι και στον Βόλο

Όχι και με τόσο καλό τρόπο πήρε ο Δήμαρχος της Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης, το ενδεχόμενο να διεξαχθεί στην πόλη ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΕΠΟ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της AEL FC Arena, Κωνσταντίνο Πηλαδάκη ώστε να φιλοξενηθεί στη Λάρισα ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος της Λάρισας τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο αυτό και τόνισε πως ποτέ δεν ρωτήθηκε η πόλη και η δημοτική αρχή για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν θα επιτραπεί να γίνει κάτι τέτοιο ερήμην της πόλης και να μεταφερθούν στη Λάρισα οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, αναφερόμενος φυσικά στα τραγικά γεγονότα του τελικού στον Βόλο το 2017.

Μετά την τοποθέτηση αυτή, φαίνεται πως προκύπτουν προβλήματα σε μια ακόμη επιλογή της ΕΠΟ για τον τελικό του κυπέλλου. Μένει να φανεί αν τελικά η επιλογή της AEL FC Arena καταλήξει σε ακόμη ένα φιάσκο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δημάρχου της Λάρισας:

«Χωρίς να ρωτήσουν την πόλη και τη δημοτική αρχή, αποφασίζουν μέσω ενός ιδιώτη, ο οποίος πήρε δημοτική έκταση για να κατασκευάσει το γήπεδο. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τη δημοτική αρχή. Δεν θα αφήσουμε να αποφασίσουν ερήμην της πόλης, φέρνοντας στη Λάρισα οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για να κάνουν αυτά που έκαναν το 2017 στο γειτονικό Βόλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς