18.7 C
Athens

Η απολογία του Γιαμπουσέλε: «Το μπάσκετ έχει σχέση με την ευγενή άμιλλα και τη φιλία, μετανιώνω»

«Ζητώ συγγνώμη από την Παρτιζάν, τον Ντάντε Έξουμ και την οικογένειά του», είπε ο Γιαμπουσέλε στην απολογία του μετά τα επεισόδια στη Μαδρίτη

Με ένα μήνυμα με το οποίο ζητάει συγνώμη από τους πάντες απολογήθηκε ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε για το αντιαθλητικό χτύπημα του στον Ντάντε Έξουμ.

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ έζησε πρωτόγνωρα πράγματα το βράδυ της Πέμπτης (27/4), αφού το Game 2 της Ρεάλ με την Παρτιζάν για τα πλέι οφ της EuroLeague στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Κατά τη διάρκεια της γενικευμένης σύρραξης ο Γιαμπουσέλε έκανε κάτι που η λέξη αντιαθλητικό δεν είναι αρκετή να το περιγράψει. Ο Γάλλος φόργουορντ της Ρεάλ έπιασε από τον λαιμό τον Ντάντε Έξουμ και τον αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα ο Αυστραλός να χτυπήσει πολύ άσχημα στο παρκέ και να αποχωρήσει υποβασταζόμενος και με μελανιασμένο πρόσωπο.

Μάλιστα ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός και τα όσα περιέγραψε ο γιατρός της Παρτιζάν σε ΜΜΕ ανατριχιάζουν.

Σοκάρουν τα πρώτα νέα για Έξουμ: Τραυματίστηκε στο πέλμα και γλίτωσε κάταγμα στη σπονδυλική στήλη

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του αυτή, ζητώντας συγγνώμη προς πάσα κατεύθυνση.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου στον χθεσινό αγώνα. Το μπάσκετ έχει σχέση με την ευγενή άμιλλα και τη φιλία. Απολογούμαι στην Παρτιζάν, έναν σύλλογο που πάντα είχαμε σπουδαία σχέση, τον Ντάντε Έξουμ και την οικογένειά του, τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο και όλους τους φιλάθλους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς