19.9 C
Athens

Σοκάρουν τα πρώτα νέα για Έξουμ: Τραυματίστηκε στο πέλμα και γλίτωσε κάταγμα στη σπονδυλική στήλη

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που βγαίνουν από το ιατρικό τιμ της Παρτιζάν και μεταδίδονται από τα ΜΜΕ της Σερβίας, καθώς αναφέρουν πως ο Ντάντε Έξουμ τραυματίστηκε στο πέλμα και γλίτωσε πολύ χειρότερα από το φρικιαστικό χτύπημα του Γιαμπουσέλε την ώρα της σύρραξης στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Παρτιζάν.

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ έζησε πρωτόγνωρα πράγματα το βράδυ της Πέμπτης (27/4), αφού το Game 2 της Ρεάλ με την Παρτιζάν για τα πλέι οφ της EuroLeague στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Κατά τη διάρκεια της γενικευμένης σύρραξης ο Γιαμπουσέλε έκανε κάτι που η λέξη αντιαθλητικό δεν είναι αρκετή να το περιγράψει. Ο Γάλλος φόργουορντ της Ρεάλ έπιασε από τον λαιμό τον Ντάντε Έξουμ και τον αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα ο Αυστραλός να χτυπήσει πολύ άσχημα στο παρκέ και να αποχωρήσει υποβασταζόμενος και με μελανιασμένο πρόσωπο.

Ο Έξουμ αποχώρησε υποβασταζόμενος μετά το φρικιαστικό χτύπημα από τον Γιαμπουσέλε (vid)

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Mozzart Sport, ο γιατρός της Παρτίζαν, Μόμα Γιακόβλεβιτς, ανέφερε πως ο Έξουμ τραυματίστηκε στο πέλμα και γλίτωσε από κάταγμα στη σπονδυλική στήλη, κάτι που μπορεί να έβαζε ακόμη και πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Μάλιστα, ο Αυστραλός γκαρντ χρησιμοποίησε πατερίτσες μετά το τρομακτικό χτύπημα, κάτι που φαίνεται και στα βίντεο από την υποδοχή των οπαδών στους παίκτες της Παρτιζάν.

«Ο τρόπος με τον οποίο ο Γιαμπουσέλε τον πέταξε στο παρκέ, πρέπει να τιμωρηθεί με φυλάκιση και δια βίου αποκλεισμό. Ο Έξουμ θα μπορούσε να έχει σπάσει τη σπονδυλική του στήλη, να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να τελειώσει την καριέρα του. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο στη ζωή μου. Έχει υποστεί ζημιά στα δόντια, έχει ένα κόψιμο στα χείλη», ήταν τα λόγια του γιατρού της Παρτιζάν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς