24.2 C
Athens

Η ΚΕΔ εμπιστεύεται και… επιβραβεύει Μυλωνάκη: Σφυρίζει τον πρώτο τελικό Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός!

Στα σοβαρά και δικαιολογημένα παράπονα του Ολυμπιακού για αλλοίωση αποτελέσματος στο Game 2, προστέθηκαν οι χθεσινές έντονες διαμαρτυρίες της ΑΕΚ στο ματς που έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟ

Ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης βρέθηκε απολύτως δικαιολογημένα στο μάτι του κυκλώνα με τις αποφάσεις του στις αναμετρήσεις ΠΑΟΚΟλυμπιακός (2ος τελικός στο βόλεϊ Ανδρών) και ΑΕΚΠαναθηναϊκός (3ος ημιτελικός στο βόλεϊ Γυναικών).

Ο τρόπος που σφύριξε στην Πυλαία στον 2ο τελικό και οι αποφάσεις του σε κρίσιμες φάσεις προκάλεσε την οργή του Ολυμπιακού με αποκορύφωμα φυσικά την άουτ επίθεση του Βουλκίδη που δόθηκε πόντος υπέρ του Δικεφάλου.

 

Την Τετάρτη διαμαρτυρήθηκε και η ΑΕΚ τόσο για το τρίτο σετ όσο και για την άουτ επίθεση που έδωσε στη Ζισέλ Σίλβα με το σκορ στο 22-24 υπέρ του Παναθηναϊκού στο τέταρτο σετ (τελικό σκορ 1-3).

Οι Πράσινες προκρίθηκαν στους τελικούς όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται το Σάββατο στο Μαρούσι. Η ΚΕΔ όχι μόνο συνέχισε να εμπιστεύεται τον Μυλωνάκη αλλά τον επιβράβευσε με ορισμό στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών!

Αν μη τι άλλο μια παράξενη απόφαση αφού ουσιαστικά η ΚΕΔ/ΕΟΠΕ μέσα σε μία εβδομάδα τοποθετεί τον ίδιο πρώτο διαιτητή σε τρία πολύ απαιτητικά παιχνίδια και ενώ ήδη δύο ομάδες έχουν παράπονα από τα προηγούμενα που σφύριξε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς