17.8 C
Athens

«Κλοπή»: Τα έντονα παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία του Μυλωνάκη

«Το έκρινε η διαιτησία, κλοπή στην τελευταία φάση του αγώνα». Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της για τη διαιτησία του Μυλωνάκη στον 3ο ημιτελικό του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου οι Πράσινες πήραν τη νίκη και μαζί την πρόκριση στους τελικούς της Volley League Γυναικών.

Ουσιαστικά, η ΑΕΚ εστιάζει στο τρίτο σετ όταν ο πρώτος διαιτητής διέκοψε τον αγώνα κι έδωσε και κόκκινη κάρτα νωρίτερα, ενώ διαμαρτύρεται και για την τελευταία φάση του αγώνα όπου φαίνεται πως υπάρχει μπλοκ άουτ στην επίθεση της Σίλβα (ο Μυλωνάκης έδειξε άουτ), με το ματς να τελειώνει με 22-25 αντί για γίνει το σκορ 23-24.

Όλα αυτά τέσσερις μέρες μετά τα δικαιολογημένα παράπονα του Ολυμπιακού για τη συνολική διαιτησία του Μυλωνάκη στο Παλατάκι στο Game 2 με τον ΠΑΟΚ με αποκορύφωμα την υπόδειξη επαφής του Τζιάβρα στην άουτ επίθεση του Βουλκίδη. Λίγα 24ωρα αργότερα σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι ο έμπειρος διαιτητής βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.

«Με καθοριστικά τα σφυρίγματα στο τρίτο σετ, όπου ένα ματς υπέρ της ΑΕΚ (14-11) γύρισε με διακοπή του αγώνα λόγω… τσιγάρου, σπάσιμο του ρυθμού και αποβολή (δηλαδή δύο πόντοι για τον ΠΑΟ), αλλά και κλοπή στην τελευταία φάση του αγώνα όπου αντί για μπλοκ άουτ, δόθηκε άουτ, αν μη τι άλλο, η διαιτησία έκρινε τον τρίτο τελικό υποχρεώνοντας την ΑΕΚ σε ήττα με 3-1 σετ και αποκλεισμό από τους τελικούς της Volley League Γυναικών», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ερασιτεχνική ΑΕΚ για τη διαιτησία του Μυλωνάκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς