21.4 C
Athens

Κοινό αίτημα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για παρουσία κόσμου στον τελικό του Κυπέλλου

Οι φιναλίστ του Κυπέλλου απέστειλαν από κοινού αίτημα στην ΕΠΟ, προκειμένου ο τελικός στο Πανθεσσαλικό να γίνει παρουσία φιλάθλων

Την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες στον τελικό Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό ζήτησαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ με κοινό τους αίτημα.

Λίγο μετά την οριστική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την ημερομηνία του αγώνα, που ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 20:30, οι δύο φιναλίστ ζήτησαν από κοινού να υπάρξουν φίλοι των δύο ομάδων στις κερκίδες του γηπέδου.

Το επικρατέστερο σενάριο έκανε λόγο για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης μόνο με ονομαστικές προσκλήσεις, καθώς αποτελούσε τη βασική προϋπόθεση που είχε θέσει ο Αχιλλέας Μπέος προκειμένου το ματς να φιλοξενηθεί στο στάδιο του Βόλου. Ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ΠΑΕ είχε εμφανιστεί ανένδοτος στο ενδεχόμενο παρουσίας φιλοξενούμενων οπαδών, με βασικό γνώμονα την ασφάλεια της πόλης, ωστόσο οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων ζήτησαν από την ΕΠΟ να θέσει εκείνη, ως διοργανώτρια, τους όρους διεξαγωγής του τελικού.

Μπέος για τελικό κυπέλλου: «Αν μπουν 401 άτομα σβήνω τα φώτα, να τους πάρει σπίτι του τους 10.000 ο Αντωνίου»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς