12.5 C
Athens

Λαμία – Ατρόμητος 1-0: Ο Βέργος τράβηξε από την επικίνδυνη ζώνη τους Φθιώτες (hls)

Η Λαμία ήταν η μεγάλη ωφελημένη της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ καθώς Λεβαδειακός και Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) ενώ εκείνη έκανε το… καθήκον της στο «Αθανάσιος Διάκος» απέναντι στον Ατρόμητο (1-0) ο οποίος έχει σωθεί.

Οι Φθιώτες βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη κι απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για την παραμονή.

 

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ήταν ανώτερη σε όλη την αναμέτρηση έστω κι αν στο πρώτο μέρος δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Γιαννιώτη με εξαίρεση μια κεφαλιά του Βέργου.

Ο επιθετικός της Λαμίας πάντως άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό όταν πετάχτηκε και έκανε την προβολή μετά την ωραία σέντρα που του έβγαλε από τα αριστερά ο Αμπάντα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φτάσουν σε δεύτερο γκολ αλλά ο Γιαννιώτης είχε απάντηση στα δύο πολύ δυνατά σουτ των Μαρτίνεθ και Μεδίνα με τους Περιστεριώτες να μην εμφανίζονται καθόλου απειλητικοί και μοιραία να γνωρίζουν μια ήττα που δεν τους επηρεάζει πάντως.

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμπάντα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σλίβκα (90+2′ Καραμάνος), Τζανδάρης, Νούνιες (88′ Βασιλαντωνόπουλος), Μεδίνα (87′ Βασιλαντωνόπουλος), Μαρτίνεθ (76′ Στάνκο), Βέργος (75′ Τσούκαλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κούεν (69′ Οικονομίδης), Καμαρά (46′ Γκονθάλεθ), Έλρινγκμαρκ, Ρομπαΐγ, Κλωναρίδης (78′ Τζαβίδας), Κωτσόπουλος (73′ Κιάρτανσον).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς